Slangerup Disc Golf Klub

Hvem er VI?

Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje, Friluftrådet og Haldor Topsøe kan Slangerup Disc Golf Klub nu sætte gang i Projektet med anlæggelsen af en Professionel Disc Golf bane på internationalt niveau som er til glæde for alle i alle aldre og ganske gratis.

Sådan stod der i en avis da klubben skulle starte i 2018

Formanden Morten Riisby Gøttrup ser især frem til at Slangerup Disc Golf Klub nu, endelig kan komme i gang med at etablere en Disc Golf Bane til glæde for de aktive medlemmer og lokalsamfundet.

Vi ser frem til at komme i gang med anlæggelsen i samarbejde med Frederikssund Kommune og Naturstyrelsen. Banens design gør den velegnet, som både til turnerings- og rekreativ Disc Golf. Banen vil blive placeret i en offentlig skov, Grønlien, ved Frederikssund og vil være frit tilgængelig for ALLE både organiseret og uorganiseret disc golf spil.

Vi håber med Banen at kunne inspirer familier, unge som gamle og alle der kunne have lyst til at prøve vores fantastiske sport og have en anderledes oplevelse sammen og skabe nye relationer på en ny måde.

I Slangerup Disc Golf Klub glæder formanden og de aktive medlemmer sig over at kunne komme i gang med projektet – og byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

Banen er nu etableret så kom forbi og mød os på banen 😉

At blive medlem

Det er nemt at blive medlem.

Det første der skal gøres er at sende en maile eller besked til klubben enten via Facebook eller mail eller sms

Det koster 300 kr/år som skal indsættes på klubbens konto. i Arbejdernes landsbank. se her.

Min forening er vores medlems database som er GDPR godkendt. og det er af denne årsag vi bruger denne lidt besværlige medlems database.

Medlems fordele

Deltagelse i Tuneringer Arrangeret af Klubben med Rabat
Gratis deltagelse i Træning med træner på.
For købsret og 25% rabat på vores uafhentede disc fra Lost and found.
Deltagelse i vores udflugter, og grill aftener
Deltagelse i Klubmesterskabet.
Du vil få udleveret et bag tag som bruges i Bag Tag Challenge, og så andre kan se at du er en del af klubben og støtter op om Banen.
Klub arrangementer
Klub aftener.
Og vigtigst af alt, bliver du medlem af et Disc golf fællesskab.

Prisen for medlemskabet er 300,- kr.

Vi glæder os til at se dig i klubben!