Leje af udstyr

.

.

.

.

Disc:

Vi lejer disc ud til private og firmaer

Latitude 64 Opto Compass - Midrange/control fra Latitude64 - kun 129,00,-

Disc: 35 kr/dag Depositum 100kr/ Disc det fungere så man betaler 100kr/disc ved afhæntning og får 65kr. retur ved aflevering,

man kan også leje en hel taske med 30 disc til et arrangement.

Disc golf skole sæt

Kurve: vi kan komme med 1-2 kurve samt disc hvis man vil have et putte event som en gimik til et andet arrangement man vil holde, det kan evt. være en af posterne til et teambuliding arrangement.

Køb af udstyr

Vi har et lille udvalg af disc til salg og Vi hjælper meget gerne med køb af udstyr, så du kommer igang med sporten på den rigtige måde, for det er en jungle for nybegyndere at finde rundt i hvad man skal anskaffe sig, hvad betyder  speed, glide, turn, fade? hvilket mærke skal jeg købe? hvad betyder STABILITET? Hyzer? AnHyzer?…. vi anbefaler ikke at man bare køber løs, men at man finder det rette for en selv, og det er individuelt hvilke Disc der passer til en selv, så lad os finde dem sammen, det vil man få en bedre oplevelse af.

Vi kan også lave en gave pakke til medarbejdere i forbindelse med et firma event, eller en julegave hvis man vil give en unik gave til medarbejderene.